Razvlaževalci zraka

Razvrsti po:

Razvlaževalci imajo visoko zmogljivost sušenja in neprekinjeno delovanje v težkih pogojih. Primarno jih uporabljamo v gradbeništvu in industriji.

V ponudbi imamo razvlaževalce znamke Masters. Profesionalni modeli serije DH imajo trdno kovinsko ohišje in trpežne komponente, ki so vgrajene v napravo. Master razvlaževalci zagotavljajo zanesljivo delovanje. Lahko jih preprosto premikate glede na potrebe sušenja, v kombinaciji z grelniki zraka Master pa zagotavljajo najboljše rezultate sušenja.

Uporabljajo se tudi za nujne intervencije na poplavljenih območjih, za vzdrževanje vlage v športnih objektih, skladiščih, arhivih, muzejih in galerijah ter v živilski industriji. Razvlaževalci so zasnovani tako, da so enostavni za uporabo. Ni zapletenih nastavitev, ki bi zahtevale tehnično znanje – vse je zasnovano tako, da je čim bolj intuitivno.

Razvlaževalci Master so na voljo v težkem in trpežnem ohišju – kovinskem ali rotacijsko oblikovanem -, ki odlično ščiti sestavne dele v notranjosti pred obrabo. Vsak izdelek je izdelan tako, da je potrebna čim manjša količina vzdrževanja, kar zmanjšuje verjetnost, da bi se izdelki med delom pokvarili. Izdelke je preprosto odpreti in očistiti, kar pomeni, da so hitro pripravljeni na naslednje delo. Garancija razvlaževalcev je 12 mesecev. Zagotavljamo enostaven dostop do nadomestnih delov in popravil, zato je vzdrževanje izdelkov, ko je potrebno, opravljeno hitro in brez težav.

CENOVNI RAZPON

Danes je gradnja zelo učinkovita in veliko hitrejša, to pa pomeni, da je pred vselitvijo v stavbo treba iz različnih gradbenih materialov odstraniti odvečno vodo. Izsuševanje je postopek, ki odstranjuje odvečno vlago v zraku, saj absorbira vlago, ki izhlapeva iz gradbenih materialov. Postopek se lahko izvaja z ogrevanjem in prezračevanjem, kondenzacijskim razvlaževanjem ali adsorpcijskim razvlaževanjem z razvlaževalci, ki se uporabljajo tam, kjer je odvečna vlaga.

Razvlaževalci znamke Master, ki jih imamo v ponudbi so izjemno enostavni za uporabo. Enostavne nastavitve, ki ne zahtevajo tehnično znanje, omogočajo enostavno in logično uporabo. Masterjevi razvlaževalci vsebujejo številne visokokakovostne komponente, ki uporabnikom pomagajo pri obveščanju in podpori. Te funkcije so: vgrajen higrostat, števec ur in neprekinjeno delovanje.

Vgrajeni higrostat omogoča, da uporabniki v vsakem trenutku vidijo, kakšna je vlažnost v prostoru in enostavnijo spremenijo oziroma nastavijo želeno vlažnost v prostoru.

Števec ur natančno spremlja, koliko časa je bil razvlaževalnik v uporabi, kar vam lahko nakaže, ali je pred ponovno uporabo potrebno dodatno vzdrževanje. Neprekinjeno delovanje se takoj znova vzpostavi, ko je rezervoar za vodo izpraznjen in ponovno nameščen (če nima priključene vodne črpalke ali cevi, ki že med uporabo neprekinjeno odvaja vodo).

Naša široka ponudba učinkovitih razvlaževalcev nam omogoča svetovanje pri iskanju prave rešitve za sušenje za različne načine uporabe.

Pošlji povpraševanje